Mindfulness

Mindfulness

Minder piekeren, rust in je dag

Wil je meer aandacht en rust in je dag? En anders leren omgaan met stress, angst, onrust, gedachten of pijn? Mindfulness of aandachtstraining helpt je om bewust aanwezig te zijn in het moment. Je voelt je meer ontspannen en brengt minder de dag in je hoofd door. Training, coaching en gedragstherapie aanbod voor volwassenen, jongeren, kinderen en gezin.

Oefenen met mindfulness geeft je rust, veerkracht en ontspanning. Je leert anders en bewuster omgaan met gedachten, gevoelens en emoties. Zo zorg je dagelijks voor meer energie en positiviteit in je leven. Aandachtstraining is een praktische vaardigheid die je leert door het te doen, door te oefenen. Het trainen helpt je om vaker in contact te zijn met de ervaring van dit moment, wat minder te piekeren over de toekomst of het verleden, maar ook om minder meegesleept te worden in gevoelens, gedachten en emoties. Je leert ze ervaren in plaats van erover denken of er direct op reageren. Zo kun je bij stress, pijn, angst of zorgen je toch rustig blijven voelen.

Zoals je je spieren kunt trainen, zo train je met mindfulness je aandacht. Mindfulness Based Programs leren je op een praktische en effectieve manier omgaan met o.a. stress, fysieke klachten, depressie, burn-out, adhd, add, (pieker)gedachten, angst, slaapproblemen, tegenslag, onrust, moeheid en concentratieproblemen.
Maryvonne Verkerke
06-30773972
info@demindfulnessschool.nl
www.demindfulnessschool.nl

 

VMBN categorie 1 trainer