Kinder-en jongerentherapie

 

Maak je je zorgen over je kind? Dat kan gaan over niet goed eten of steeds te laat gaan slapen. Maar het kan ook gaan over dat je kind zich al langere tijd niet goed kan concentreren. Of dat je steeds meer moeite moet doen om in contact te komen met je kind en dat jouw toenadering een averechts effect heeft. Of dat je kind steeds bozer wordt en je niet weet waardoor dat komt of hoe je dat kunt oplossen. Je hele gezin heeft er last van. En wat je ook doet het verbetert niet.

Vertrouw op je eigen gevoel als ouder en neem jouw zorgen om je kind serieus. Met mij kun je praten over die zorgen en samen gaan we kijken naar wat ik voor je kind en voor jou als ouder kan betekenen. Ook kunnen kinderen en jongeren zelf aangeven ergens mee te zitten, dan is dat het uitgangspunt van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vanaf 2008 ben ik werkzaam als gecertificeerd kinder-en jongeren therapeut en heb veel ouders, kinderen en jongeren mogen begeleiden. Ik werk oplossingsgericht en stel de kwaliteiten van het kind centraal. De begeleiding duurt zo lang als nodig, maar zo kort als mogelijk.

Veel  ouders geven aan het prettig te vinden om hun vragen voor te kunnen leggen aan een deskundige die met ze meedenkt over hun situatie. Iemand die betrokken is en zich kan inleven in hun kant van het verhaal, maar ook in staat is om uit te leggen wat er aan de hand kan zijn en wat er gedaan kan worden. Uitgangspunt daarbij is dat alle betrokkenen zoals gezin, school, vrienden, familie, een rol kunnen spelen bij het ontstaan en het oplossen van een probleem.

Kinderen en jongeren geven aan dat ze het fijn vinden eindelijk eens met iemand te kunnen praten die echt luistert. Door mijn persoonlijke aanpak voelen ze zich snel op hun gemak. Ze worden zich bewuster van hun eigen denken, voelen en doen en ervaren dat ze zelf invloed hebben op situaties waar ze in terecht komen. Ze leren en ervaren wat ze eraan kunnen doen en hebben er hun verdere leven voordeel van.

Kom vrijblijvend langs in de praktijk, bel of mail me voor het maken van  een afspraak.

Email: info@kinder- en jongerentherapie.nl

Tel: 06-40577471
Site: www.kinder-enjongerentherapie.nl